ERFAREN PROJEKTLEDER TIL NOGET AF VERDENS BEDSTE DRIKKEVAND

16. maj 2018, kl. 12:00

Er du van(d)vittig god til projektstyring, og vil du arbejde med noget af Danmarks bedste drikkevand? - så er det dig vi søger.

Vestforsyning søger en kompetent projektleder til vores vandafdeling. Du skal arbejde med projektstyring og projektplanlægning i tæt samarbejde med 9 gode kolleger i et sammentømret team. Vandforsyningen samarbejder desuden tæt med de andre afdelinger i koncernen.

Vi har 42.000 vandkunder, 1100 km ledningsnet og 5 vandværker. Og vi lægger stor vægt på forsyningssikkerhed og kvaliteten på vores drikkevand.

Du får ansvaret for drift af vandforsyningen i samarbejde med afdelingens overmontør og afdelingslederen. Du får den daglige kontakt til kunderne, herunder informationer, mails m.v.

Du er med til at udarbejde byggemodninger og renoveringer, og sørger for koordinering af, at det udførte arbejde bliver registreret i vores GIS-system. Der bruges dagligt IT-systemer til ledningsmodeller, beredskabsalarmer og værdsættelse af ledningsnet, så du skal være "dus" med computeren.

Søg jobbet eller læs mere
  Scroll ned for mere