Belysning

Vestforsyning Belysning leverer gadebelysning og ejer gadelysanlægget i Holstebro Kommune. Selskabet blev etableret i 2006 i forbindelse med købet af gadebelysningen i gl. Holstebro Kommune. Pr. 1. januar 2007 overtog Vestforsyning Belysning ligeledes gadebelysningen i gl. Ulfborg-Vemb Kommune og gl. Vinderup Kommune, og fra denne dato ejer og driver selskabet gadebelysningen i hele Holstebro Kommune.

Det samlede gadelysanlæg består af ca. 17.300 master. Samtidig sørger vi for energirenovering af ca. 4.900 master i Lemvig Kommune.

Vi sørger for en hensigtsmæssig gadebelysning, som sikrer fremkommelighed, trafiksikkerhed og tryghed for borgerne i de mørke timer. Vi tænker på miljøet og arbejder hele tiden på at udskifte ældre armaturer – med højt energiforbrug – til mere miljøvenlige og energirigtige armaturer, der udnytter lyset bedre. Hovedparten af nye armaturer er i dag med LED.

Vil du vide mere om diodelys, kan du læse mere på SparEnergis hjemmeside

Licitation

Vestforsyning Belysning A/S udbyder hermed i offentlig licitation etablering af belysningsanlæg i byggemodningsområdet Hornshøj etape 2 og 3 i Holstebro Kommune.

Arbejdet omfatter gade- og vejbelysningsanlæg i et nyt boligområde.

Arbejdet udbydes i én entreprice og omfatter i det væsentlige:

- Levering og opstilling af 50 stk. master, armaturer og lyskilder.

Arbejdet omfatter levering og udførelse af alle nødvendige dele til entrepriserne.

Udbudsmaterialet kan rekvireres ved skriftlig henvendelse til vestforsyning@vestforsyning.dk.

Materialet udleveres fra tirsdag den 19. september 2017.

Licitationen afholdes onsdag den 4. oktober 2017.

 

Forsyningsområde

Byfornyelse i Bækmarksbro

Vi leverer gadebelysning og ejer gadelysanlægget i Holstebro Kommune. Desuden sørger vi også for drift og vedligeholdelse af gade- og vejbelysningen i Lemvig Kommune, som har ca. 4.700 master.

I forbindelse med et byfornyelsesprojekt besluttede Lemvig Kommune at udskifte gadebelysningen i Bækmarksbro. Her kan du se aftenbilleder af byen.

Holstebro Rutebilstation

I forbindelse med ombygning af Holstebro Rutebilstation har vi stået for belysningen.

Vores fotograf Jens Bach har været forbi med kameraet - se nedenstående billedgalleri.
  Scroll ned for mere