Vestforsyning

APP

Hent gratis "Vestforsyning" til din mobil/tablet og se information om dit forbrug, historik, regningen m.m.

Selvbetjening

859
0
https://www.vestforsyning.dk/selvbetjening/
https://www.vestforsyning.dk/selvbetjening/profil/
true
true
false
 

ÅRSOPGØRELSE 2019

Du har modtaget din årsopgørelse for 2019 inklusive første aconto for 2020 efter 1. februar.

Mange har tilmeldt sig Betalingsservice eller e-Boks. Det er en rigtig god løsning, som er nem, og samtidig skåner miljøet.

Uanset hvordan du får din årsopgørelse tilsendt, kan du også finde den ved at logge ind på selvbetjening med NemID – eller kundenummer og adgangskode, som du kan finde på din regning. Når du er logget ind, skal du klikke på "Betalinger".

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kundeservice på telefon 9612 7460 eller på mail kundeservice@vestforsyning.dk.

Se hvordan du kan modtage din årsopgørelse

Har du taget stilling?

På grund af EU’s databeskyttelsesregler (GDPR), som trådte i kraft den 25. maj 2018, er det nødvendigt at du giver dit samtykke til, at vi må opbevare og anvende dit CPR-nummer. Det har afgørende betydning i forhold til vores kommunikation til dig. Så log ind og tag stilling i dag.

Tag stilling til dit samtykke i dag

ÉT LOGIN TIL SELVBETJENING

NEMID

Når du logger på med NemID, kan du se alle dine kundeforhold med ét og samme login. Efter du er logget ind, kan du skifte mellem dine kundeforhold.

KUNDENUMMER OG ADGANGSKODE

Logger du på selvbetjening med kundenummer og adgangskode, skal du på nuværende tidspunkt logge på med dit nye kundenummer og adgangskode for at se el og dit oprindelige kundenummer og adgangskode for at se vand, varme og spildevand. Du finder kundenummer og adgangskode på forsiden af din acontoregning/faktura/årsopgørelse.

Se vejledning til login med NemID

Du har fået nyt el-kundenummer

Som elkunde har du pr. 1. januar 2019 fået et nyt kundenummer, som du skal logge ind med for at se dit elforbrug fra og med 2019.

Dit oprindelige kundenummer gælder stadig, hvis du skal logge ind for at se dit forbrug på dine andre forsyninger (vand, varme, spildevand)- og dit elforbrug forud for januar 2019. Du kan med andre ord ikke se dit elforbrug fra og med 2019 i selvbetjening eller app, når du logger ind med det oprindelige kundenummer.

Her er dit nye kundenummer

Har du problemer med at logge ind?

Du kan logge ind med enten NemID eller kundenummer (OBS! Dit kundenummer står på din regning med et mellemrum, men skal skrives uden mellemrum for at logge ind).

For at logge ind med kundenummer, skal det kombineres med "Adgangskode til selvbetjening/APP" som ligeledes kan findes på din seneste regning/årsopgørelse.

Hvis du oplever problemer med at logge ind, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 96 12 74 60 eller i formularen herunder.

Kontakt kundeservice
  Scroll ned for mere