Til- eller afmeld SMS driftsservice

Vestforsyning informerer dig pr. SMS, hvis der opstår en krisesituation (f.eks. vandforurening eller omfattende driftsforstyrrelse) , eller hvis vi har brug for at give serviceinformation til et begrænset geografisk område (f.eks. besked om kortvarig vandafbrydelse på din vej i forbindelse med reparation af et sprængt vandrør).

Vestforsynings SMS-service benytter data fra alle landets teleselskaber. Det betyder, at systemet altid er opdateret med de nyeste telefonnumre, og som udgangspunkt er alle mobiltelefonnumre tilmeldt.

Skal du flytte?

HUSK at melde adresseændring/flytning til din mobiludbyder – ellers bliver du ved med at få driftsstatus på SMS fra din gamle adresse, og modtager ingenting på din nye adresse.

Tilmeld din telefon

Tilmeld dig SMS-Service og få vigtige informationer vedrørende din adresse.

Tilmeld SMS-service

Sådan tilmelder du

 1. Klik på www.sms-service.dk/vestforsyning (åbner i nyt vindue)
 2. Indtast dit telefonnummer og klik på "Send kode"
 3. Indtast den kode, du har modtaget på SMS
 4. Indtast dine oplysninger og klik "Næste"
 5. Vælg "Vestforsyning" og accepter vilkår og betingelser
 6. Klik "Tilmeld"

Sådan afmelder du

 1. Klik på www.sms-service.dk/vestforsyning (åbner i nyt vindue)
 2. Klik på "Login" øverst på siden
 3. Indtast dit mobilnummer
 4. Indtast den kode, du har modtaget på SMS
 5. Klik på den afsender, du vil afmelde
 6. Klik på "Fjern"
 7. Klik "Ja, fjern afsender"

Hvornår skal jeg tilmelde?

Som udgangspunkt ER du allerede tilmeldt. Men SMS-beskederne til bliver sendt til de adresser, hvor der er registreret et telefonabonnement. Det betyder, at der er nogle særlige forhold, du skal være opmærksom på:

Pedel, vicevært, idrætsklub mv.

Hvis du fører opsyn med andre bygninger end der, hvor du bor – f.eks. et klubhus, eller hvis du er pedel for flere forskellige bygninger, kan du tilmelde én eller flere adresser efter behov.

Taletidskort eller hemmeligt nummer

Hvis du har hemmeligt nummer eller benytter taletidskort, skal du selv tilmelde dig, hvis du ønsker at kunne modtage SMS fra Vestforsyning. Benyt formularen længere nede på siden.

Arbejdstelefon

Hvis du har en arbejdstelefon eller har "fri telefon", vil dit mobilabonnement normalt være registreret på den adresse, hvor du arbejder. Hvis du ønsker at få SMS-information fra Vestforsyning om din privatadresse, skal du selv tilføje din privatadresse ved at benytte formularen her på siden.

Hjemmepleje, handicaphjælper, pårørende

Hvis du er hjælper for eller pårørende til en person, som ikke selv kan holde sig orienteret via Vestforsynings SMS-service (f.eks. fordi vedkommende ikke har en mobiltelefon eller ikke kan læse), kan du tilføje vedkommendes adresse til din egen SMS-profil.

Vestforsynings SMS-beskeder indeholder ikke nogen fortrolige oplysninger, så det kræver ikke samtykke, hvis du f.eks. tilføjer dine forældres adresse. Du kan tilføje flere adresser, hvis du ønsker det. Og du får stadig besked, hvis der er driftsforstyrrelser på din egen adresse.

Husk sommerhuset

Hvis du har et sommerhus i Vestforsynings forsyningsområde (Holstebro Kommune), er det en god idé at tilføje sommerhusets adresse. Benyt formularen her på siden. Du får stadig relevante beskeder for din hjemmeadresse.