Krav om digital post fra 1. januar 2022

Ifølge Energioplysningsbekendtgørelsen (EU-lovgivning) skal alle fjernvarmeselskaber i Danmark, pr. 1. januar 2022 udsende forbrugsoplysninger til alle fjernvarmekunder mindst en gang hver måned i fyringssæsonen - som løber fra 1. oktober til 30. april.

Vestforsynings almindelige leveringsbestemmelser for fjernvarme er i den forbindelse ændret, således at der nu stilles krav om, at alle kunder skal bruge elektronisk/digital post til kommunikation fra os - med mindre du er undtaget for brug af digital post generelt.

Derfor har vi brug for din mailadresse og dit telefonnummer - snarest muligt - og vi beder dig derfor udfylde formularen nederst på siden.

Hvorfor skal det være digitalt?

Vi tænker på miljø, klima og selvfølgelig også på dine penge. Ved brug af elektronisk/digital post mindskes brugen af papir, tryk og kuverter.

Mailadressen, som disse oplysninger sendes fra, hedder varmeforbrug@vestforsyning.dk og er dermed anderledes end den mailadresse, vi normalt sender ud fra. Du vil derfor nemt kunne arkivere/slette mails om forbrugsoplysninger, såfremt du ikke ønsker at gemme dem.

Dine kontaktoplysninger vil udelukkende blive brugt til at kontakte dig omkring ovenstående information og dit kundeforhold - dine oplysninger vil ikke blive videregivet til andre parter.

Kontaktoplysninger

Samtykke