Hold øje med dit forbrug

Dit forbrug afregnes efter de målere, der er på din adresse.

Det er en rigtig god ide at holde øje med dit forbrug. Du opdager, hvis der er uregelmæssigheder, f.eks. en defekt måler eller et sprængt vandrør. Det kan også være en motivation til at spare på energien – og ikke mindst pengene.

Årsaflæsning

Langt de fleste kunder har fjernaflæste målere. Målerne aflæses automatisk den 31. december hvert år. Har du ikke fjernaflæste målere, skal du selv indberette dit forbrug. Du modtager et aflæsningskort – og forbruget skal senest være registreret den 15. december. Kontakt os gerne med eventuelle spørgsmål på telefon 9612 7460 eller via mail kundeservice@vestforsyning.dk. Du kan registrere dit forbrug på flere måder:

Ikon computer

Via hjemmesiden

  1. Gå til selvbetjening. Første gang, du logger ind, skal du bruge dit kundenummer og adgangskode. Dem kan du finde på din seneste regning fra os. Du kan også bruge din digitale signatur/MitID. Følg vejledningen på hjemmesiden.
  2. Modtager du flere aflæsningskort, kan det være nødvendigt at logge ind med hvert enkelt kundenummer.
Ikon kundeservice

Via telefon

  1. Aflæs dine målere og skriv tallene på aflæsningskortet.
  2. Ring 8081 1081 – opkaldet er gratis og kan benyttes døgnet rundt.
  3. Følg vejledningen i telefonen.
Ikon mail

Via post

  1. Aflæs dine målere og skriv tallene på aflæsningskortet.
  2. Indsend kortet, så vi har det senest den 15. december – HUSK porto!

AFLÆSNING

Langt de fleste af vores kunder har fjernaflæste forbrugsmålere fordelt på vand, el og varmemålere. For dig betyder det, at du kan følge dit forbrug på vores hjemmeside og via appen Vestforsyning. Du slipper samtidig for at indberette dit årsforbrug. Det klarer vi for dig ganske automatisk.

HVAD ER EN FJERNAFLÆST MÅLER?

En fjernaflæst måler er en almindelig måler med en indbygget radiosender, der sender data til Vestforsyning. Der bliver automatisk sendt aflæsning fra måleren en gang i timen, døgnet rundt. Dermed kan du følge dit forbrug meget tæt via app eller selvbetjening.

HVORFOR BRUGER VI FJERNAFLÆSTE MÅLERE?

Det er bestemt ved lovgivning, at elmålere skal være fjernaflæste. For at fremtidssikre er næsten alle målere i vores område nu fjernaflæste, uanset om det gælder el-, vand- eller varmemålere.

De fjernaflæste målere giver mange fordele – både for dig som kunde og for Vestforsyning.

Det er en ekstra tryghed for dig, fordi du, via ”Selvbetjening” eller vores app til smartphone og tablet, kan følge med i dit forbrug og se detaljerede oplysninger om, hvordan det udvikler sig. Det giver dig mulighed for at reagere, hvis forbruget pludselig ændrer sig i en uventet retning.

FJERNAFLÆSTE MÅLERE OG FLYTNING?

Når du flytter, skal du huske at give os besked om det. Selvom målerne er fjernaflæste, er det altid en god idé at aflæse, inden du flytter.

HAR DU IKKE FJERNAFLÆST MÅLER?

Nogle få af vores kunder har ikke fjernaflæste målere. Har du ikke fjernaflæst måler, kan du stadig følge dit forbrug. Så skal du bare aflæse manuelt. Du kan hente et skema til at notere dine aflæsninger i her.

Aflæsningsskema

Billede af iPhone

Vestforsyning app

Den letteste måde at følge forbruget på er ved at bruge vores app. Så kan du se dit forbrug, uanset hvor du befinder dig. Appen fås til både Android og iPhone/iPad.