Betalingsservice

- spar besværet og få en nemmere hverdag

Det koster 35 kroner i gebyr for muligheden for betaling med girokort fra Vestforsyning. Spar besværet og få en nemmere hverdag ved at tilmelde dine regninger Betalingsservice. Det giver flere fordele:

  • Du betaler altid til tiden - på sidste rettidige betalingsdag
  • Du kan altid finde dine regninger i din netbank
  • Du slipper for at indtaste de mange cifre i netbanken
  • Du sparer 35 kroner pr. girokort (hvis du plejer at betale dine girokort på posthuset)

Du kan tilmelde dig Betalingsservice på tre måder:

  • Tilmeld dig online med NemID her på siden
  • Tilmeld dig via din egen netbank (gælder både CPR- og CVR-nummer)
  • Tilmeld dig i din bank (tag girokortet med)

PBS A/S står bag Betalingsservice. PBS A/S er ejet af de danske pengeinstitutter i fællesskab.

e-Regning

Hvis du i dag modtager din el-, vand- og varmeregning som girokort med posten, har du mulighed for at få den tilsendt på en e-mail.

Du modtager en e-mail, hvor regningen er vedhæftet og der er et link som linker direkte ind i vores selvbetjeningsløsning.At modtage regningen på e-mail er især en god løsning til virksomheder som ikke har e-boks og som gerne vil have regningen elektronisk.

For at få regningen sendt pr. e-mail skal du tilmelde dig via din selvbetjeningsside, eller ringe til os på tlf. 9612 7460.

e-Boks

Både privatkunder og erhvervskunder (med CVR-nummer) kan modtage post fra Vestforsyning A/S i e-Boks.

Hvis du er privatkunde og er tilmeldt Betalingsservice, behøver du ikke foretage dig noget. Så vil dine regningsoplysninger stå på oversigten fra Betalingsservice. Årsopgørelsen vil du som regel kunne se som et bilag til betalingsinformationen i din netbank.

Er du ikke tilmeldt Betalingsservice, er det nemt at tilmelde dig e-Boks, så du får dine regninger fra Vestforsyning A/S elektronisk. Det gælder både for privatkunder og for virksomheder (med CVR-nummer).

Tilmeld dig ved at logge ind med NemID eller Digital Signatur på denne side

BEMÆRK! Hvis du er tilmeldt Betalingsservice eller har tilmeldt betalingen e-Boks, slipper du for at betale gebyret på 35 kroner på dine indbetalingskort.

Sikkerhed og opbevaring af fortrolige oplysninger

Dine oplysninger er fortrolige og transmitteres over en 128 bit krypteret protokol (SSL). Det er den samme krypteringsprotokol, som anvendes til betalinger via internettet.

I bunden af tilmeldingsvinduet ses et lille hængelås-ikon, som betyder, at du er på en sikker server. Desuden foregår din tilmelding på en krypteret linje. Det vil sige, at ingen kan læse eller indsætte oplysninger i de informationer, der udveksles mellem dig og Betalingsservice.

Dine oplysninger bliver således håndteret fuldt fortroligt. Oplysninger bliver sendt direkte til Betalingsservice.


LEVERANDØRSERVICE

Her kan du tilmelde din virksomhed til LeverandørService. Så bliver dine fremtidige regninger fra Vestforsyning betalt til tiden - hverken for tidligt eller for sent. Du slipper for kedelige rykkere og gebyrer. LeverandørService klarer betalingerne for dig!

Udfyld formularen og klik ”Send” - her kan du også se reglerne for LeverandørService.

Klik her for at tilmelde leverandørservice

Sikkerhed og opbevaring af fortrolige oplysninger

Dine oplysninger er fortrolige og sendes på en sikker måde via en 128 bit, krypteret protokol (SSL). Det er den samme sikkerhed, som bruges til betalinger via internettet.

I bunden af tilmeldingsvinduet ses et lille hængelås-ikon, som viser, at du er på en sikker server. Desuden foregår din tilmelding på en krypteret linje. Det vil sige, at ingen kan læse eller indsætte oplysninger i de informationer, der udveksles mellem dig og PBS, som står bag LeverandørService.

Dine oplysninger bliver således håndteret fuldt fortroligt. Oplysningerne bliver sendt direkte til LeverandørService.

  Scroll ned for mere