Energirådgivning

Som kunde ved Vestforsyning får du gratis energirådgivning. I menuen kan du finde vejledninger og gode råd til at spare på din varme-, vand- og elregning. Du kan også tjekke dit forbrug via selvbetjening.

Har du et normalt forbrug?

Dit forbrug bliver afregnet efter de målere, der er på det enkelte forbrugssted - din adresse.

Tjek dit forbrug

Håndværkerlisten

Her kan du finde links til de håndværkere som har indgået aftale med Vestforsyning om tilskudsberettigede energiforbedringer. Listen omfatter el-installatører, VVS-installatører, tømrere, murere og isolatører.

Se håndværkerlisten

Følg dit varmeforbrug fra din iPhone

Brug Vestforsynings app til at følge dit varmeforbrug med. Appen er gratis og kan hentes til både Android og Apple.

Se vejledning

Gratis energitjek af din bolig

Hvis du er kunde hos Vestforsyning og har et særligt stort energiforbrug, tilbyder vi dig et GRATIS energitjek af din bolig eller din virksomhed. Her gennemgår vi sammen dit energiforbrug, bygningen samt varmeanlæg. På den måde kan vi klarlægge mulige energibesparelser for dig.

Hvis du har planer om at gå i gang med en større renovering, kommer vi også gerne ud og hjælper dig med energirigtige løsninger. Et energitjek varer ca. 1 time, og så koster det ikke noget.

Udfyld skemaet nedenfor og send det ind, hvis du ønsker energitjek med én af vores energirådgivere.

Energitjek


BoligJobordningen

Hvad er BoligJobordningen?

BoligJobordningen blev indført pr. 1. juni 2011 og var tiltænkt som en midlertidig forsøgsordning med skattemæssigt fradrag for hjælp og istandsættelse i hjemmet. Fradraget kaldes håndværkerfradrag eller servicefradrag. Alt fra villaer og lejelejligheder til helårsboliger og sommerhuse kan blive frisket op med tilskud fra BoligJobordningens håndværkerfradrag.

Pr. 1. januar 2016 kom der nye regler for BoligJobordningen

 

Nu er det slut med at male, tapetsere m.v. og trække udgiften fra i skat. I den nye boligjobordning skal dine projekter i boligen fremover have et klimavenligt formål, før du kan trække penge fra i skat. Den nye ordning fra 2016 vil give fradrag på op til 6.000 kr. pr. person for serviceydelser i hjemmet, mens der vil være et fradrag på op til 12.000 kr. pr. person til håndværksydelser med et grønt sigte. Ændringerne i de omfattede ydelser har virkning for arbejde, der udføres den 1. januar 2016 og senere.

Se regeringens aftale og listen over ting, der giver fradrag

Hvis du investerer energirigtigt, giver Vestforsyning tilskud! HUSK at du kan søge tilskud til energiforbedringer hos os - klik her for at læse mere.

  Scroll ned for mere