Husk at du kan opnå tilskud til energirenovering af din bolig

19. juli 2018, kl. 14:04

Vestforsyning har i en årrække ydet tilskud til boligejere, der har foretaget energirenovering af deres bolig ved f.eks. udskiftning af vinduer, efterisolering af loftet, installering af ventilationsanlæg eller ved forbedring af varmeanlægget.

Vi håber at kunne udbrede kendskabet yderligere, så endnu flere bliver motiveret for at spare på energien. Tilskuddet udgør 30 øre pr. kWh energibesparelse, som beregnes efter et system med standardværdier udarbejdet af Energistyrelsen. Du behøver ikke selv at sidde med regelsættet og lommeregneren, for der er hjælp at hente hos os: vi har stillet et online-system til rådighed!

Kontakt os

Skriv en mail på emr@vestforsyning.dk eller ring til os på telefon 9612 7300. Spørg efter Lars eller René.

Send en mail

Tilskud til energirenovering ydes efter følgende metoder:

Metode 1

Via en lokal håndværker

Via lokale håndværkere og installatører, som har indgået en samarbejdsaftale med Vestforsyning. Her kan du få tilskud for de energibesparelser, som energirenoveringen medfører, via din håndværker. Her er det håndværkeren, som klarer ansøgningsprocessen og som viderebringer tilskuddet fra Vestforsyning som et fradrag på fakturaen til dig. Der skal dog laves en aftale mellem dig og håndværkeren, inden arbejdet igangsættes - det vil sige senest ved tidspunktet for ordrebekræftelsen.

Metode 2

Du ansøger selv

Du ansøger selv online her på hjemmesiden, hvor du skal have dit projekt forhåndsgodkendt inden arbejdet iværksættes og materialerne bestilles. Herefter kan du igangsætte projektet. Tilskuddet udbetales, så snart kopi af faktura for materialer og håndværkerydelser er indsendt. Husk at det er en afgørende betingelse, at du ansøger inden materialer eller håndværkerydelser bestilles.
 

Object reference not set to an instance of an object.

Pssst…

Du er altid velkommen til at kontakte vores energi- og miljørådgivere på mail emr@vestforsyning.dk eller telefon 9612 7300, hvis du har spørgsmål til tilskudsordningen, eller ønsker gratis rådgivning om dit forbrug af el, vand og varme. Er du kunde hos Vestforsyning, har du tilmed mulighed for at få et gratis energitjek af din bolig.

GRATIS ENERGITJEK AF DIN BOLIG

Hvis du er kunde hos Vestforsyning og har et særligt stort energiforbrug, tilbyder vi dig et GRATIS energitjek af din bolig eller din virksomhed. Her gennemgår vi sammen dit energiforbrug, bygningen samt varmeanlæg. På den måde kan vi klarlægge mulige energibesparelser for dig.

Hvis du har planer om at gå i gang med en større renovering, kommer vi også gerne ud og hjælper dig med energirigtige løsninger. Et energitjek varer ca. 1 time, og så koster det ikke noget.

Udfyld skemaet her på siden, hvis du ønsker energitjek med en af vores energirådgivere.

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/InsertUmbracoForm.cshtml)