Vestforsyning støtter den nye friluftsscene i Lystanlægget

25. marts 2021, kl. 07:51

Kulturperlen i Holstebro er lige nu ved at søge sponsorer til en ny stor friluftsscene i Lystanlægget. Når den nye friluftscene efter planen står klar i foråret 2022, er Vestforsyning blandt hovedsponsorerne.

- Det er en fantastisk flot friluftsscene, der er på vej og Kulturperlen gør et helt uvurderligt stort stykke arbejde for populære kulturaktiviteter i byen. Det vil vi selvfølgelig gerne støtte, siger Nils Ulrik Nielsen, der er formand for Vestforsynings bestyrelse. Vestforsyning støtter hvert år spændende projekter i forsyningsområdet, det kommer mange af vores kunder til gavn.

Budgettet for den nye friluftscene er på i alt 4.750.000 kroner, hvoraf 2.500.000 kroner skal komme fra fonde og sponsorer. Og der er stor velvilje til at støtte projektet.

- Vi er rigtig glade for den flotte støtte fra Vestforsyning og vores andre sponsorer. Der er rigtig mange lokale virksomheder, der bakker op, og det er fantastisk at mærke, siger Poul Hornshøj, der er primus motor både for Kulturperlen og den arbejdsgruppe, der arbejder med at rejse penge til den nye friluftsscene.

Poul Hornshøj er i fuld gang med at besøge virksomheder for at tegne sponsorater og er på vej med en lille udstilling i Nørregade om projektet og fremdriften i indsamlingen. Det er også muligt at følge projektet på facebook.com/friluftsscenen

Poul Hornshøj og Nils Ulrik Nielsen. Foto: Jens Bach

Poul Hornshøj og Nils Ulrik Nielsen. Foto: Jens Bach