Vestforsyning indgår partneraftale med True Energy

30. august 2022, kl. 08:00

Vestforsynings elkunder får nu nogle spændende muligheder og nemmere adgang til at følge elprisen.

Vestforsyning og True Energy har indgået en partneraftale. Det betyder, at kunderne nu kan få True Energy app'en. Her kan kunderne få nem adgang til at følge med i elpriserne, og mange elbilejere kan oplade intelligent, alt efter hvornår strømmen er billigst eller mest klimavenlig.

Med True Energy app'en får man som forbruger mulighed for automatisk at starte fx sin bilopladning, når elprisen er lavest eller når strømmen kommer fra vedvarende energikilder, og dermed er grøn. True Energy følger både elpriserne og elproduktionen time for time og modtager hver dag kl. 14.00 priserne for den kommende dag. Ved hjælp af disse data kan brugerne helt automatisk lade deres elbiler eller starte deres smarte hårde hvidevarer eller elektriske apparater som understøtter IFTTT (If This Then That).

Elbilejere kan også deltage i "Big Battery", hvor elbilernes batterier i en stor fælles pulje hjælper med at balancere elnettet, så det ikke overbelastes. Det er med til at sikre den grønne omstilling og udløser samtidig en såkaldt Kabelrabat™, der kan give et mindre beløb som modregnes på fakturaen - helt automatisk og helt uden besvær.

Charlotte Sand, grundlægger og direktør i True Energy, udtaler:

"Den nye aftale er en god nyhed for både True Energy, Vestforsyning, og el-forbrugerne. Vi ser tydeligt, at både Corona og en igangværende krig og energikrise er med til at skubbe forbrugerne i retning af at tjekke elpriser med fokus på at spare penge. Men der er også en grønnere tankegang, og i det hele taget fokus på at bruge den strøm der er, smartere og mere intelligent. Med True Energy appen får man som el-forbruger mulighed for at tænke og handle mere grønt i hverdagen på en nem måde - samtidig med, at man sparer penge."

Vibeke Nielsen, kundeservicechef i Vestforsyning, udtaler:

"Hos Vestforsyning glæder vi os meget til samarbejdet med True Energy og er meget spændte på hvor mange kunder der den næste tid henter True Energy app’en, så de kan følge elprisen og derved spare penge, samt understøtte den grønne omstilling".

Om True Energy

True Energy arbejder for at gøre det nemt for elbilejere, automatisk at bruge elektricitet, når det er billigst og mest klimavenligt. Samtidig hjælper True Energys løsninger med at balancere energinettet, efterhånden som flere grønne energikilder tilføjes.

Læs mere om True Energy her