Vestforsyning går på jagt efter ny administrerende direktør

09. januar 2019, kl. 11:00

Efter mange overvejelser har Jørn Zielke takket ja til et tilbud fra en internationalt orienteret virksomhed, men fortsætter i Holstebro frem til udgangen af maj i år

Multiforsyningsselskabet Vestforsyning med hovedsæde i Holstebro indleder nu processen med at finde en ny administrerende direktør. Det sker, fordi nuværende administrerende direktør Jørn Zielke har opsagt sin stilling. Han har takket ja til et job i en international orienteret virksomhed i Østjylland.

Bestyrelsesformand Nils Ulrik Nielsen ser med fortrøstning på situationen. Da Jørn Zielke blev ansat, var der en række andre velkvalificerede kandidater. Det kunne dengang ses, at Vestforsyning er et attraktivt selskab.

”Vi er kede af at sige farvel til Jørn Zielke, men vi har lagt en strategiplan for de næste tre år, og den fortsætter vi uantastet med at føre ud i livet. Vores kunder vil ikke mærke til direktørskiftet,” siger Nils Ulrik Nielsen.

Jørn Zielke fortsætter på fuld kraft i Vestforsyning de næste knap fem måneder. Han fratræder med udgangen af maj. Vestforsynings bestyrelse har på et møde tirsdag aften den 8. januar besluttet en rekrutteringsproces. Nils Ulrik Nielsen venter, at en ny direktør kan være på plads efter sommerferien, så der højest bliver et kortere slip i ferieperioden.

Jørn Zielke har ved sin fratræden stået i spidsen for Vestforsyning i knap to år. Han havde regnet med at skulle bestride posten i en noget længere periode.

"Jeg har ikke læst jobannoncer i min tid i Holstebro. Men jeg har fået flere henvendelser fra rekrutteringsbureauer. De første afviste jeg. Men den sidste indebar nogle muligheder, som jeg ikke kunne modstå," siger Jørn Zielke, der gerne vil vente lidt med at afsløre sin nye arbejdsplads.

Jørn Zielke bor i Ry, men får nærmest den samme køretid til sit nye job. Vestforsyning ligger ved siden af den nye Holstebro-motorvej.

"Vestforsyning er en god og velfungerende virksomhed. Da jeg kom, ventede jeg, at der skulle ske nogle ændringer, men det er meget lidt, vi har justeret på," siger Jørn Zielke.

Den fratrædende direktør modtager løn for resten af sin arbejdstid, men der sker ingen ekstra udbetalinger ved hans fratræden.

Vestforsyning beskæftiger knap 170 medarbejdere og omsætter for lidt under en milliard kroner årligt. Selskabets hovedaktivitet er at levere varme, vand og el og foretage spildevandsbehandling. Kunderne er hovedsageligt borgere og virksomheder i Holstebro Kommune. Vestforsyning ejes 100 % af Holstebro Kommune.

Kontaktoplysninger

Bestyrelsesformand Nils Ulrik Nielsen, Vestforsyning, tlf. 51 52 20 35, nun@holstebro.dk

HR-chef Heidi Bergenhammer, Vestforsyning, tlf. 51 58 73 16, hba@vestforsyning.dk

Administrerende direktør Jørn Zielke, tlf. 51 58 73 09, jz@vestforsyning.dk