Vestforsyning belønner de lokale ildsjæle

28. november 2018, kl. 17:10

En masse glade Initiativpuljemodtagere var onsdag den 28. november samlet til en lille uformel reception i anledning af Vestforsynings halvårlige udlodning af midler fra Initiativpuljen.

Ud af 101 ansøgninger kom 36 igennem juryens nåleøje og fik tildelt mellem 5.000 og 20.000 kr. som de kan bruge til deres spændende initiativer der bl.a. byder på udvikling af musiktalenter, træningsophold, indkøb af træningsredskaber og meget andet.

En af de glade modtagere udtaler "Det er selvfølgelig rigtig dejligt med pengene. Men for mig betyder det også meget, at der er en seriøs virksomhed, som tror på mit talent – det motiverer mig til at yde endnu mere i træningen".

Vestforsynings Initiativpulje blev oprettet i 2014 og har til formål at støtte lokale initiativer og talenter. Alle der har adresse i Holstebro Kommune kan søge midler fra puljen, både som forening og som privatperson. Indtil nu har Vestforsyning støttet næsten 250 projekter i hele Holstebro Kommune. Støttebeløbene ligger mellem 5.000 og 50.000 kr.

Vi er glade for at støtte de LOKALE ildsjæle, og ser hver gang frem til de mange spændende ansøgninger. For os er det vigtigt, at talenterne her i kommunen har mulighed for at få lidt påskønnelse af deres store arbejde. Det gør vi via udlodningen af midler fra puljen. - Og så håber vi selvfølgelig, at folk også tænker over at købe lokalt, når de f.eks. skal købe strøm.

Hvem har modtaget støtte?

Vil du vide hvem der har modtaget penge, eller vil du eller din forening selv søge midler fra Initiativpuljen, kan du se mere på