Vær sikker på en sms - når der er akut alarm fra Vestforsyning

12. april 2018, kl. 11:10

Alle forbrugere i Holstebro Kommune tilknyttet Vestforsyning Vand A/S

For at du som forbruger kan få lynhurtig information, hvis der sker akut drikkevandsforurening eller driftsforstyrrelser, har Vestforsyning Vand A/S og Holstebro Kommune en gang i mellem brug for at kunne sende dig en SMS.

Vestforsyning Vand A/S har derfor indført SMS-service, som via et samarbejde med landets teleselskaber konstant er opdateret med de nyeste telefonnumre. De mobilnumre som er registreret på en adresse, er automatisk tilmeldt SMS-service.

Det er imidlertid ikke alle telefonnumre, som indgår i teleselskabernes database. Hvis du har taletidskort eller hemmeligt telefonnummer, er du ikke automatisk tilmeldt SMS-service. Det samme gælder sommerhusejere, pedeller, viceværter og folk som f.eks. har mobiltelefon via deres arbejde.

 

I formularen her på siden kan du tjekke, om det er de rigtige mobilnumre, der er registreret på din adresse. Udfyld felterne med mobilnummer og evt. mailadresse. Når disse er udfyldt modtager du en SMS med en kode. Når koden indtastes kan du se, hvilke adresser dit mobilnummer og din mail er tilknyttet. Nu kan du tilknytte flere adresser, hvis du
ønsker det.

Det er samme sted desuden muligt at afmelde SMS-service på de mobilnumre som ikke ønskes på ordningen – eks. børns mobilnumre mv.

Hvis du har brug for hjælp til registreringen, er du naturligvis velkommen til at kontakte Vestforsyning på tlf. 96 12 73 00, eller også kan du se en lille vejledning her.

Venlig hilsen

Vestforsyning Vand A/S
Holstebro Kommune

Se vejledning til hvordan du til- eller afmelder