Uhyggelig god energi i Skave

12. oktober 2016, kl. 15:21

Hvem, hvad, hvor

- Åbent hus for alle der har lyst
- Lørdag d. 29. oktober kl. 10-15
- Ravnshøjvej 1, Skave
- Pølsevognen har åbent kl. 12-14
- Der er gratis kaffe og te
- Kl. 14 får vi besøg af de seje verdensmestre Sara Hald og Line Skak Poulsen fra TTH Holstebro

Der er gratis drikkedunke til børnene!

Lørdag d. 29. oktober kl. 10-15 kan du opleve uhyggelig god energi på Varmeværket Skave. Tag børnene eller børnebørnene med og kom og se den store, seje lastbil, som transporterer træflis til varmeværket. Træflisen kommer fra de danske skove og sørger for at vi kan holde varmen inde i stuerne mens det er vinter og koldt udenfor.

Skræmmende store varmebesparelser

Mange års erfaring giver os de bedste forudsætninger for at give dig god og grundig rådgivning i, hvordan du sparer på din varmeregning. Du kan også høre mere om, hvordan du søger tilskud til, når du laver energiforbedringer i din bolig - og der er gode penge at spare! 

Hårrejsende gode tilbud fra Vestforsyning

De fleste er faktisk ikke helt klar over, hvor de får deres el fra. Ved du hvor du får el fra, eller hvor meget, du kunne spare, hvis du skiftede? Hvis du har spørgsmål til vores spændende el-produkter, står vi klar med rådgivning som passer til dine behov og dit forbrug.

Du kan også høre mere om Energisparelånet, som giver dig mulighed for at financiere dine energiforbedringer på en optimal måde med rådgivning fra os hele vejen igennem.

Uhyggelig børnekonkurrence

Har børnene lavet den flotteste græskarmand? Tag græskarmanden under armen og vind de sejeste gevinster for den flotteste græskarmand. Du kan vinde et gavekort på 300 kr. eller biografbilletter.

Også lidt til de voksne

Til de voksne er der også en gevinst. Vi trækker lod blandt de rigtige besvarelser på et lille spørgsmål, som vi uddeler på dagen. Du kan vinde et gavekort til "brunch for to" på Nr. Vosborg.

Verdensmestre på besøg

Kl. 14 får vi besøg af to seje håndboldpiger fra TTH Holstebro - Sara Hald og Line Skak Poulsen kigger forbi og bedømmer de flotte græskarmænd.