TTH og Vestforsyning går mod nye mål med 3-årig hovedsponsoraftale

07. august 2018, kl. 10:00

- Vi er meget glade og stolte over at Vestforsyning har forlænget deres hovedsponsoraftale i TTH Holstebro. Vestforsyning har været hovedsponsor i klubben igennem mange år, hvor de har været et værdifuld medspiller i klubbens udvikling frem til i dag. Med den nye 3-årige aftale får TTH et stærkere økonomisk fundament, der sammen med klubbens anden hovedsponsoraftale med Vestjysk Bank, giver klubben rig mulighed til at arbejde ud fra en langsigtet strategi, fortæller TTH-direktør John Mikkelsen.

 

Det nye partnerskab med Vestforsyning giver klubben energi og tro på fremtiden, og samtidig er aftalen for os som klub, en tillidserklæring til TTH´s strategiske forretningsplan og sportslige set-up. Vi har et klart mål hos TTH Holstebro om at fastholde og udvikle positionen som "Danmarks stærkeste klub" med to ligahold - og her er denne aftale et vigtigt skridt på vejen, slutter John Mikkelsen.

Vestforsyning: TTH er i en flot udvikling

Vestforsyning og TTH Holstebro har i det nye partnerskab fremsat et langsigtet mål, hvor missionen blandt andet er at opnå større regional interesse.

TTH Holstebro er et sportsligt flagskib for vores område, og det tillægger vi stor værdi. For os hos Vestforsyning er det vigtigt, at Holstebro by og omegn har noget at byde ind med i forhold til oplevelser og kultur, og der ser vi TTH som et stærkt samlingspunkt, fortæller Jørn Zielke, administrerende direktør hos Vestforsyning og fortsætter:

Vi glæder os meget over at kunne fortsætte som hovedsponsor i TTH Holstebro, da det rent kommercielt giver os en od eksponering i Holstebro Kommune. Vi er samtidig meget tilfredse med den udvikling som klubben har haft, og vi har oplevet en ledelse der har stillet klare strategiske mål for klubben, som passer godt til det vi ønsker hos Vestforsyning. Vi har stor tiltro til det fremtidige TTH Holstebro, slutter Jørn Zielke.

Vestforsynings formand, Nils Ulrik Nielsen har regionale ambitioner for TTH.

Vestforsyning og TTH har med det nye 3-årige partnerskab en strategi om at klubben skal være et mere regionalt flagskib. Klubben har gode forudsætninger for at opnå netop dette mål, men det kræver at hele lokalområdet løfter i flok, således at der skabes en bredere tilslutning om et fælles område projekt, siger Nils Ulrik Nielsen.