Sæt pris på din by - køb lokalt

30. oktober 2018, kl. 15:09

Lørdag d. 27. oktober 2018 satte Holstebro Handelsstandsforening fokus på vigtigheden i at støtte op om det lokale handelsliv igennem arrangementet 'Sæt pris på din by - Køb lokalt'. Arrangementet var i år sat op som et pilotprojekt, hvor Holstebro var én ud af tre særlig udvalgte byer, som skulle prøve kræfter med det nye tema.

Vestforsyning er det lokale multiforsyningsselskab, og fandt det derfor også aktuelt at være til stede ved arrangementet i gågaden i Holstebro. Plus at vi som nyt medlem i Handelsstandsforeningen naturligvis ønsker at bakke op omkring det spændende tiltag.

Vores energirådgivning var repræsenteret i form af Lars Chr. Kongerslev, og fra kundeservice var Vibeke Lundager Nielsen og Lise Birk Hansen også trukket i varme jakker og halstørklæde, så alle kunne stå imod vinterkulden, der blæste ved 'Store Torv' den dag. Men selvom vejret var køligt, var budskabet fra os stadig lige ”varmt”.

Når du handler og køber lokalt, så støtter du lokalt

Vi deler hvert år 500.000 kroner ud i form af vores Initiativpulje, hvor vi støtter op omkring de gode, lokale initiativer på uddannelsesinstitutionerne, i kulturlivet og i forenings- og fritidslivet.

Så når du f.eks. køber din strøm fra Vestforsyning, er du også med til at støtte og bakke op omkring de lokale Initiativpulje-modtagere.

Tak for en dejlig dag!