Resultatet af forbrugervalg 2021

12. november 2021, kl. 08:08

Forbrugerne har valgt repræsentanter til Vestforsynings bestyrelse

Når kalenderen skifter til 2022 er der én ny og en genvalgt forbrugerrepræsentant i Vestforsynings bestyrelseslokale.

Ole Gade har stillet op, og er valgt til bestyrelsen for første gang, mens Bjarne Sørensen har siddet i bestyrelsen siden 2013.

Der var 6 kandidater som stillede op til forbrugervalget. "Det er et af de højeste antal kandidater, der nogensinde har været - og det er jo dejligt, at så mange har interesse for at involvere sig i forsyningen her i Holstebro", siger Nils Ulrik Nilsen, bestyrelsesformand i Vestforsyning.

Stem nemt med NemID

Som noget nyt skulle forbrugerne i år stemme via NemID, og der har været positive tilkendegivelser over, at man kunne stemme hjemme fra egen computer eller mobiltelefon. Der har selvfølgelig også været mulighed for at brevstemme, eller komme i Kundecentret, hvor man kunne få hjælp, hvis man var i tvivl om, hvordan man skulle gøre.

"Vi vil gerne sige tak til de kunder, som har stemt. Det er dejligt, at vores kunder også har interesse i, hvem der sidder i bestyrelsen", siger Nils Ulrik Nielsen.

Valget til bestyrelsen i Vestforsyning følger valgåret for kommunalvalget, så de to nye medlemmer sidder på posten til udgangen af 2025, hvor der igen er valg.

Ole Gade

Bjarne Sørensen