Ny lovgivning betyder, at Vestforsyning Net, skifter navn til L-Net A/S

28. juni 2018, kl. 10:35

Ny lovgivning betyder, at Vestforsyning Net, skifter navn til L-Net A/S

El-markedet har på få år bevæget sig fra at være et reguleret marked til et kommercielt marked med hård konkurrence blandt el-handelsselskaberne. Det får direkte betydning for et af multiforsyningsselskabet Vestforsynings datterselskaber. Fremover skifter el-netselskabet Vestforsyning Net A/S navn til L-Net A/S.

Det sker på grund af ny lovgivning, forklarer Vestforsynings elchef Lars Peter Flyvholm:

- Alle el-forsyningsselskaber i Danmark skal på grund af nye lovkrav sikre, at forbrugerne tydeligt skal kunne kende forskel på netselskabet, som står for distribution af el, og så el-handelsselskaberne, som er der, hvor fru Jensen betaler for sit forbrug af strøm. Helt konkret må der ikke være navnesammenfald i selskabernes navne.

Vestforsyning havde altså valget mellem at skifte navn på sit netselskab eller på handelsselskabet og alle andre selskaber i Vestforsyning-koncernen. Og den beslutning var ikke så svær.

- Kunderne føler sig som kunder hos Vestforsyning. Det er det navn, man kender. Private husstande har strengt taget ikke ret meget med netselskabet at gøre. For de fleste er netselskabet bare en linje, som står på elregningen, så vi forstyrrer mindst muligt ved at skifte navn på netselskabet, siger Lars Peter Flyvholm.

Navneskiftet kan blive lidt af en udfordring for medarbejderne. Vestforsyning er jo en multiforsyningskoncern, så medarbejderne hjælper ofte hinanden på tværs af afdelinger. Men hvilket arbejdstøj skal man så have på, når man arbejder for to forskellige selskaber? Det fandt el-afdelingen en kreativ løsning på:

- Vores medarbejdere får et nyt mærke til arbejdstøjet, hvor logoet simpelthen har en velcro-bagside. Så kan de ’skifte selskab’ afhængig af, hvem de arbejder for. Det kan lyde fjollet, men sådan er reglerne, og det må vi naturligvis respektere, siger Lars Peter Flyvholm.

Vestforsyning el-kunder vil uændret også skulle kontakte Vestforsynings kundeservice via telefon eller www.vestforsyning.dk, hvis man har spørgsmål. Nøjagtigt, som det plejer at være.