Mød energiske TTH'ere til Holstebro Åben

26. august 2016, kl. 11:26

Det bliver både festligt og informativt, når Vestforsyning igen i år deltager i "Holstebro Åben", hvor Holstebros bymidte er omdannet til en levende udendørs-messe for lokale virksomheder og organisationer. 

Vestforsyning vil blandt andet informere om en ny motivationstarif, som fra årsskiftet vil betyde, at energibevidste fjernvarmekunder kan få rabat på varmeregningen. Og så er der ellers bolsjer, balloner og sjove konkurrencer. 

Afdelingsleder i Vestforsynings energi- og miljørådgivning, Lars Chr. Kongerslev, glæder sig til at møde kunderne i en afslappet atmosfære. 

"Alle husstande i Holtebro Kommune har en relation til Vestforsyning, så vi skal selvfølgelig være med ved sådan en festlig lejlighed. Vi får mange gode snakke og får udleveret informationsmateriale, og således skaber vi en dialog, som ofte fører til, at vi senere kan følge op med faglig rådgivning om for eksempel energirenovering af boligen", siger Lars Chr. Kongerslev. 

Vestforsyning vil også slå et slag for den gratis app til mobiltelefonen, så man kan overvåge sit forbrug.

"Vores app er ved at blive opdateret lige nu, så der kommer lidt flere oplysninger og flere detaljer om især varmeforbruget direkte ind på mobiltelefonen. Det gør det let at overvåge sit forbrug, og erfaringerne viser, at man faktisk bliver lidt mere energibevidst - eller "sparsommelig", om du vil - hvis man holder bedre øje med sit forbrug," fortæller Lars Chr. Kongerslev. 

Energirådgiverne får selskab af kolleger fra Vestforsyning :Sinus El, og der kan være mange gode grunde til at købe lokalt, også hvis man har planer om at renovere boligen. 

"Vestforsyning giver et tilskud på 30 øre pr. sparet kWh, når man energirenoverer boligen. Men hvis man er elkunde hos Vestforsyning :Sinus El, er tilskuddet i stedet 40 øre pr. kWh, og så støtter man jo også lokale arbejdspladser, både ved at købe lokalt og ved at bruge lokale håndværkere til renoveringen", forklarer Lars Chr. Kongerslev. 

Vestforsyning er til stede ved "Holstebro Åben" fredag den 2. september i tidsrummet 13-20. Om eftermiddagen mellem 16.30 og 18.00 vil Vestforsynings stand få besøg af TTH Holstebro´s  tre ungdoms verdensmestre Line Skak, Pauline Bøgelund og Ida Vium,  Spillerne vil afvikle en konkurrence og vil være tilgængelige for autografer og måske en "selfie". 

Du finder Vestforsynings stand på pladsen lige bag Holstebro Kirke (tæt på indgangen til rådhuset). 

Læs mere om Vestforsynings tilbud om energirådgivning her på siden, og se mere om tilbud fra Vestforsyning :Sinus El på www.vestforsyning-sinus.dk