Kender du en, der fortjener 25.000 kroner og en pris?

31. august 2023, kl. 12:37

Uddelingen af Vestforsyningsprisen 2023 står for døren, så nu skal der indstilles kandidater. Du har frem til 15. oktober, hvorefter prisen overrækkes ved en reception i november.

Fra 1. september kan du komme med dit bud på, hvem der skal modtage årets Vestforsyningspris, som ud over et gedigent skulderklap indebærer 25.000 kroner.

Du kan nominere en person, en forening/klub eller et projekt. Eneste krav er sådan set, at de nominerede skal have adresse eller bo i Holstebro Kommune.

Det kan være et talent på vej frem med potentiale og ikke mindst initiativ. Det kan være en lokal initiativtager med et drive ud over det sædvanlige.

Det kan være ekstraordinære projekter, som i særlig grad gavner fællesskabet i lokalområdet, initiativer, som i løbet af året har gjort en ekstra forskel, eller projekter med speciel fokus på bæredygtighed.

Har du et bud, går du blot ind på www.vestforsyning.dk/vestforsyningsprisen

Her kan du læse mere, blandt andet, hvem der tidligere har fået prisen, og nominere din kandidat. Fristen for indstillinger er 15. oktober 2023.

Alle indstillinger vurderes af Vestforsynings støttekomité. Det er den, der også uddeler midler fra Vestforsynings Initiativpulje.