Go' energi med Kulturperlen i anlægget

07. september 2018, kl. 08:39

Vestforsyning er en af sponsorerne bag Kulturperlens arrangementer. Onsdagens koncert blev endnu en stor succes

Vejret var endnu engang med Kulturperlen, da der onsdag aften var udendørs koncert i Lystanlægget i Holstebro. Vestforsyning sørgede for energi til forstærkerne, og det irske kopiband "The Bootleg Beach Boys" og "På Slaget 12" spredte go' energi til publikum.

- Sæsonen har været forrygende god, ikke mindst fordi vi har været heldige med vejret i år, siger Poul Hornshøj, som i 25 år har været manden bag Kulturperlens friluftskoncerter.

Musikken fra dengang far havde hår på hovedet, får Poul Hornshøj til at føle sig som en rig mand – vel at mærke rig på oplevelser, for det er ikke ham selv, der får udbytte af koncerterne.

 

- Vi driver Kulturperlen og Nostalgifestivalen efter et "noget for noget"-princip, hvor vi skaber et kulturarrangement, som giver glæde i lokalområdet og trækker folk til udefra. Vi får hjælp af en række lokale foreninger, som til gengæld deler overskuddet. Tidligere har hver forening typisk kunne hente 20-25.000 kroner, men i år vil de formentlig kunne få næsten dobbelt så meget ud af arbejdet, fordi der har været så god opbakning til arrangementet.

Netop det frivillige engagement høster stor anerkendelse fra publikum, som også havde pæne ord på vejen til Vestforsyning, der har valgt at yde sponsorstøtte til koncerterne.

- Det er meget positivt, at Kulturperlen og Vestforsyning støtter et godt formål. Det siger også noget om, hvor vigtigt det er, at vi handler lokalt. Det er altafgørende, at vi husker det, siger Finn Kvist Nielsen fra Nr. Felding, som selv driver en tøjbutik i Nørreport Centret i Holstebro.

 

Else Merete Jensen var kommet kørende fra Kølkær i Herning Kommune. Hun var glad for at høre, at overskuddet fra festivalen bliver i lokalområdet.

- Det er en fantastisk idé. Det er godt, at Vestforsyning støtter op om det. Det er jo også med til at holde billetprisen nede på et niveau, hvor alle kan være med, siger hun.

Vestforsynings kundekonsulent Jens Vedel Andersen hæfter sig også ved den gode lokale opbakning.

- Der bliver lagt mange kræfter i koncerterne, også i forberedelserne, hvor vi for eksempel har set elever fra Produktionsskolen hjælpe med at gøre klar. Det gik de op i med liv og sjæl, så det betyder jo også noget for dem at være med. Det er dejligt, at Vestforsyning kan være med til at støtte arrangementet, og vi får da også kun meget positive tilbagemeldinger fra de kunder, vi taler med, siger han.

Et stort antal gæster lagde vejen forbi Vestforsynings stand ved indgangen til koncerten, og cirka 120 af dem deltog i en lille quiz og lodtrækningen af en købmandskurv.

Poul Hornshøj oplyser, at man allerede er i fuld gang med at sætte programmet for 2019-koncerterne. Det bliver blandt andet til et gensyn med Birthe Kjær og Lars Lilholt.

"- Det er meget positivt, at Kulturperlen og Vestforsyning støtter et godt formål. Det siger også noget om, hvor vigtigt det er, at vi handler lokalt."