Glad musik og god stemning, da Vestforsyning uddelte midler fra Initiativpuljen

15. juni 2022, kl. 14:00

Der var glad musik og god stemning, da Vestforsyning, ved en reception, uddelte midler fra forårets runde af Initiativpuljen. Hele 42 projekter fik i denne omgang et økonomisk skulderklap, som en anerkendelse for deres gode initiativer og flotte resultater.

Feltet spændte vidt lige fra højskoleophold med håndarbejde til hurtigkørende gokarts, og det var en glad flok modtagere, der skabte god stemning og anerkendelse af hinandens projekter.

Der var underholdning fra Holstebro Musikkorps og fra Ebbe Kandborg Gade og Kristian Jensen, som har fået midler fra Initiativpuljen i denne omgang. Og det skabte i den grad også stemning, da Icarus Stage Art spontant brød ud i sang, da de modtog midlerne.

”Vi bliver gang på gang overrasket over hvor mange talentfulde, dygtige unge mennesker, og hvor mange dedikerede ildsjæle der findes rundt omkring i vores forsyningsområde. Holstebro kan være stolte af deres forenings- og kulturliv. Ansøgerne gør det bestemt ikke let for støttekomitéen at udvælge hvem der går gennem nåleøjet” siger Pernille Bloch, som er formand i Vestforsynings bestyrelse.

Siden Initiativpuljen startede i efteråret 2014 har Vestforsyning støttet næsten 600 små og store lokale projekter. Projekterne har været meget forskellige. Der har været tilskud til træningslejre, masterclass, musikinstrumenter, foreningsudstyr, deltagelse i skills, spejderudstyr, madpakkehus, uddannelse og meget, meget mere.

Alle har mulighed for at søge, både enkeltpersoner, klubber/foreninger og lokale fællesskaber. Man kan søge til uddannelse, sport, kultur og lokale fællesskaber, så der er gode muligheder.

Du kan se listen over modtagerne her

FAKTA

Man kan ansøge fra Initiativpuljen hele året, men to gange om året – 1. april og 1. oktober – samles ansøgningerne og bliver vurderet.

Modtagerne udvælges af en støttekomité bestående af Peder Johansen fra Holstebro Idrætsråd, Jens Dammeyer Sørensen fra Musikskolen, Claus Kjærgaard Thygesen fra Holstebro Elitesport og Lene Simonsen fra VUC.

Selvom man har fået fra puljen før, kan man godt søge igen.

Læs om puljen og ansøg her