Fantastiske forsyninger, 60-års fødselsdag og go' energi

25. august 2022, kl. 08:33

I forbindelse med Holstebro Åben rykker vi den 2. september forsyningen ind på Kirkepladsen, og vi slår også dørene op til det gamle varmeværk i Helgolandsgade.

På Kirkepladsen kan du møde folk fra vand- og spildevandafdelingerne. Her kan du lære om hvad sker der med vandet inden det kommer ud af vandhanen eller bruseren. Du kan følge spildevandets rejse på renseanlægget fra start til slut, se hvordan vi filmer i kloakkerne, og hvordan en rottefælde virker. Du kan også møde vores kundeservice, der er helt ’elektriske’- også denne dag. De har fokus på god og grøn energi, og kan præsentere en spændende nyhed som giver mulighed for at følge elpriser og opladning af elbil.

Skulle tørsten melde sig, kan du få en tår dejlig rent vand eller en lækker slush ice, og der er selvfølgelig også konkurrencer for både børn og voksne. Som noget nyt arrangerer vi, sammen med Holstebro Kirke, en masse sjove aktiviteter for de små. Det sker om formiddagen fra klokken 10-12.

På det gamle varmeværk i Helgolandsgade holder vi 60-års fødselsdag for fjernvarmen. Her kan du høre lidt om fjernvarmens historie, se din temperatur på et termisk kamera og deltage i en konkurrence. Fra kl. 14-16 er der kaffe og kage og kl. 17 ankommer pølsevognen med 1000 pølser og brød, så vi kan fejre 60 år med manér.

Program:

10-12

Kirkepladsen - masser af børneaktiviteter i samarbejde med Holstebro Kirke. Der er fokus på vand og spildevand

14-20 ca.

Kirkepladsen - Vand- og spildevandsafdelingen har en masse forskellige aktiviteter. Du kan deltage i konkurrencer og høre en masse om god grøn energi. Vores Kundeservice kan også præsentere en spændende nyhed.

 

 

14-20 ca.

Helgolandsgade - Vi inviterer indenfor i det gamle varmeværk. Fra 14-16 er der GRATIS kaffe og kage og fra kl. 17 er der 1000 pølser og brød så vi kan fejre 60-års fødselsdag med manér