Bliver du kontaktet af sælgere som vil sælge dig billig strøm?

08. marts 2019, kl. 10:00

Mange sælgere lokker med gode tilbud, men tilbuddene er ikke altid så gode, som de umiddelbart ser ud til. Vi har hørt fra nogle af vores kunder, at de har mødt sælgere rundt i byen som siger, at de kan give en langt billigere pris, end hvad kunden betaler i dag. Tag dig tiden til at tjekke deres løfter - lyder prisen f.eks. for god til at være sand, gemmer der sig sikkert andet bag, som du ikke får at vide.

Pas på skjulte gebyrer og abonnementer

Skjulte gebyrer og abonnementer samt ekstra høje priser hos den nye elleverandør kan i sidste ende være skyld i, at du ender med at komme til at betale mere for din strøm end du gør ved din nuværende. Vær skeptisk! Tænk dig om, og lyder det for godt til at være sandt - så er det det sikkert også.

Vores pris er variabel fra måned til måned og ikke fastlåst, som hos nogle elleverandører, der fastlåser prisen i op til 3 år. 

 

Er du klar over din bindingsperiode?

Inden du skriver under på noget som helst, skal du gøre dig klar over, hvor lang bindingsperiode, der står i kontrakten.

Dit opsigelsesvarsel ved os er som udgangspunkt én måned plus løbende måned. Når der er gået 5 måneder efter du er blevet kunde (det vil sige 6 måneder i alt).

Sælgerens lokkemiddel

Du kan muligvis få at vide, at du kan spare op til 20% på din elregning. Det kan simpelthen ikke lade sig gøre. For selve strømprisen udgør kun knap 20% af den samlede regning. De resterende 80% er afgifter, som elselskaberne ikke har nogen indflydelse på!

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller bliver du kontaktet af en fræk sælger, som forsøger at overtale dig, er du altid velkommen til at kontakte os
på telefon 9612 7460 eller via mail info@vestforsyning.dk.

Skriv en besked til os her