5 gode grunde til at følge dit forbrug

27. juli 2018, kl. 13:02

Vi har samlet de bedste argumenter for at du skal følge dit forbrug via vores app eller selvbetjening her på hjemmesiden.

Det er en god idé at inddrage hele familien. Det lange varme bad og den tændte PlayStation om natten kan pludselig visualiseres. Ved en fælles indsats, kan der måske blive til en ekstra familietur her til sommer!

 

Vestforsyning

APP

Hent gratis "Vestforsyning" til din mobil/tablet og se information om dit forbrug, historik, regningen m.m.

1. Bliv opdateret på dit forbrug løbende – gerne én gang om ugen

På den måde kan du undgå ubehagelige overraskelser, når du modtager din årsafregning. Du kan få justeret din acontobetaling, hvis forbruget viser sig at være væsentligt højere eller lavere end forventet.

 

2. Opdag vandspild

Vand skal der ikke være noget forbrug af, når du ikke er hjemme, når du sover eller er på ferie. Er der et konstant forbrug, kan det skyldes et løbende toilet eller måske en rørskade på systemets kolde eller varme vand.

 

3. Bliv klogere på dit standbyforbrug og bliv motiveret til at ændre adfærd

Måske har du elapparater, som også er tændt om natten, mens du sover? Bliv bedre til at slukke for PlayStation, PC, lys osv. når du ikke skal bruge det. Et lavt standby elforbrug om natten ligger på 150 til 250 W i timen.

 

4. Du kan reducere dit varmeforbrug

Luk dørene ind til soveværelset og øvrige rum, som ikke behøver så megen varme. Der bør dog være mindst 16 C i alle boligens rum, men vær opmærksom på, at for hver grad, temperaturen hæves, stiger varmeforbruget med ca. 5 %. Det er vigtigt at sørge for god udluftning for at sikre et godt indeklima.

 

5. Det er så nemt - benyt dine muligheder!

Du skal blot downloade den gratis app "VESTFORSYNING" fra Appstore (til iPhone eller iPad) eller fra Google Play (til Android). Ved første login skal du bruge dit kundenummer, en aktiveringskode samt en mobilkode. Derefter skal du blot åbne app’en, og så kan du nemt følge med i dit forbrug - uanset hvor du er.