34 initiativer får støtte fra Vestforsyning

14. december 2017, kl. 13:18

Vestforsynings Initiativpulje har fordelt fra 5-17.500 kroner til 34 ildsjæle ved den halvårlige uddeling af sponsorstøtte til lokale initiativer

Vestforsynings Initiativpulje har fordelt den halvårlige uddeling af sponsormidler til 34 forskellige personer, projekter og foreninger. Støtten er meget bredt fordelt, både geografisk i hele Holstebro Kommune, og til en meget bred vifte af forskellige initiativer inden for kultur, idræt og uddannelse.

Vestforsynings bestyrelsesformand Nils Ulrik Nielsen glæder sig over mangfoldigheden i ansøgerfeltet.

"Vi glædes gang på gang over de mange ildsjæle, der er i vores kommune – og vores støttekomité bliver sat på en stor opgave, når de skal vælge mellem de mange gode ansøgninger," siger han.

Sponsoraterne er denne gang gået til blandt andet unge talenter fra den konservatorieforberedende MGK-uddannelse på Holstebro Musikskole, tilskud til indretning af et motionsrum i rugbyklubben samt støtte til deltagelse i stævner og studieophold i ind- og udland.

Fagligt stærke elever

Vestforsyning mærker, at de erhvervsrettede uddannelser er kommet mere i fokus. Det har blandt andet betydet, at der er givet sponsorstøtte til eksempelvis DM for kokkeelever og til to sygeplejeelever, som har deltaget i VM iSkills med en flot broncemedalje.

"Det er meget glædeligt, at der er så mange unge, som både kan og vil dygtiggøre sig, ikke kun i sportens verden men også fagligt. Vestforsyning tager selv så mange elever ind, som vi kan rumme, og vi kan mærke, at de unge er virkelig dygtige og fagligt ambitiøse. Det kan vi være stolte af, og det er rart, at Vestforsynings Initiativpulje kan bidrage til at styrke fagligheden," siger Nils Ulrik Nielsen.

Sponsorstøtte giver loyale kunder

Uddelingen af støtte fra Vestforsyning er ofte den første ring i vandet, som kan starte en positiv bølge.

"Vi har fået nogle meget rørende breve fra tidligere støttemodtagere, som har sendt breve og mails for at fortælle om, hvordan Vestforsyning har hjulpet dem til at realisere deres drømme. Det betyder meget at få anerkendelse, og vi hører også, at støttemodtagerne ofte får mod på at søge mere støtte andre steder fra, så de kan udvikle sig endnu mere," fortæller bestyrelsesformanden.

Det er dog ikke kun modtagerne, som er glade for Vestforsyning.

 

"Initiativpuljen er en vigtig del af markedsføringen af Vestforsyning :Sinus El. Vi sælger lokal el, og en del af vores lokale identitet er, at man bakker op og hjælper hinanden i lokalområdet. Vestforsynings Initiativpulje bliver ofte nævnt som en af grundene til, at el-kunderne vælger Vestforsyning," siger Nils Ulrik Nielsen.

Vestforsyning modtager ansøgninger til Initiativpuljen hele året. To gange om året bliver ansøgningerne samlet og vurderet af en ekstern bedømmelseskomite af lokale eksperter inden for kultur, idræt, uddannelse og erhverv, som indstiller projektforslag til støtte fra Vestforsyning.

Læs om puljen og ansøg online her