Årsopgørelse 2019

24. januar 2020, kl. 12:50

Du vil modtage din årsopgørelse for 2019 inklusive første aconto for 2020 omkring 1. februar.

Mange har tilmeldt sig Betalingsservice eller e-Boks. Det er en rigtig god løsning, som er nem, og samtidig skåner miljøet. Se mere på selvbetjening

Uanset hvordan du får din årsopgørelse tilsendt, kan du også finde den ved at logge ind på selvbetjening med NemID – eller kundenummer og adgangskode, som du kan finde på din regning. Når du er logget ind, skal du klikke på "Betalinger".

Object reference not set to an instance of an object.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kundeservice på telefon 9612 7460 eller på mail kundeservice@vestforsyning.dk.

Skriv en besked til os

FIND DIT KUNDENUMMER

Du finder dit kundenummer og adgangskode på forsiden af dine regninger.

 

DU KAN MODTAGE DIN ÅRSOPGØRELSE PÅ ÉN AF FIRE MÅDER:

BETALINGSSERVICE

Bemærk, at årsopgørelse er et bilag. Hvis du ser din betalingsoversigt via netbanken, skal du åbne bilaget særskilt. Afhængig af hvilken bank du har, vil regningen optræde som nota, bilag eller vedhæftet fil. Kan du ikke finde eller åbne bilaget, kan du få hjælp af dit pengeinstitut.

Object reference not set to an instance of an object.

E-BOKS

Er du ikke tilmeldt Betalingsservice, og ønsker du at modtage din faktura i e-Boks, skal du på www.e-boks.dk tilmelde Vestforsyning som en afsender, du ønsker at modtage post fra. Vi har efterfølgende brug for, at du registrerer dit cpr. nummer og giver samtykke til opbevaring heraf på www.vestforsyning.dk/selvbetjening.

Tilmeld e-Boks

E-REGNING

Er du tilmeldt E-regning, vil du modtage en mail fra os med et link til vores selvbetjening. Du kan logge på med NemID - du skal dog være opmærksom på at første gang, du logger på med NemID, skal du bruge dit kundenummer og adgangskode, som du finder på den seneste regning fra os.

Object reference not set to an instance of an object.

POST

Er du hverken tilmeldt Betalingsservice, e-Boks eller E-regning, får du din årsopgørelse med posten.