Initiativpuljen uddeler 309.000 kr. til lokale initiativer

01. december 2022, kl. 10:00

Vestforsyning har netop afholdt en stor reception, hvor modtagere af midler fra Vestforsynings Initiativpulje blev hyldet. Mere end 125 mennesker deltog i festlighederne.

Initiativpuljen 2022

Vestforsynings Initiativpulje modtog denne gang 128 ansøgninger – hvoraf 52 gik gennem nåleøjet.

’Det store antal ansøgninger vidner om, at Holstebro Kommune byder på masser af initiativer, talenter og projekter – og dette inden for en bred vifte af kultur, idræt, uddannelse og fællesskaber’ udtaler Pernille Bloch, bestyrelsesformand for Vestforsyning A/S. ’Det glæder os, og Vestforsyning ser frem til at følge de mange spændende projekter på sidelinjen’.

Vestforsyning har netop afholdt en stor reception, hvor modtagere af midler fra Vestforsynings Initiativpulje blev hyldet. Mere end 125 mennesker deltog i festlighederne.

Vestforsyningsprisen 2022

Vestforsyningsprisen på 25.000 kr. uddeles én gang om året og gives til en forening/klub eller en person, som har gjort en helt ekstraordinær indsats.

’Vi har modtaget 70 indstillinger, og igen er det imponerende, hvor mange ildsjæle og spændende initiativer, vi har her i Holstebro Kommune’, udtaler Pernille Bloch.

Birte Ahle modtog Vestforsyningsprisen og var bl.a. blevet indstillet med følgende ord:

  • Netop hun er en lokal initiativtager med et 'drive' ud over det sædvanlige. Hun sætter hele tiden gang i nye projekter, der i særlig grad gavner fællesskabet i lokalområdet.
  • Hun er simpelthen FANTASTISK og én af de største ildsjæle, Holstebro Kommune har haft.

FAKTA

Vestforsyning modtager ansøgninger til Initiativpuljen hele året. To gange om året bliver ansøgningerne samlet og vurderet af Vestforsynings støttekomite, bestående af lokale eksperter inden for kultur, idræt, uddannelse og erhverv. Der uddeles årligt 500.000 kr.

Vestforsyning modtager én gang om året indstillinger til Vestforsyningsprisen på 25.000 kr.

Læs mere om Initiativpuljen og Vestforsyningsprisen