Her er 25.000 kroner til din grønne idé

Har du, din forening eller din virksomhed ideen til et grønt og bæredygtigt initiativ, vi andre måske også kan bruge? Ja, så er det ud af busken!

Der er nu åbent for indstillinger til Vestforsynings Grønne Pris.

Fra 1. marts til og med 15. april har du, din forening, din virksomhed eller noget helt fjerde mulighed for at komme med i opløbet om 25.000 kroner.

Pengene følger med Vestforsynings Grønne Pris, der gives til et grønt og bæredygtigt initiativ, som skal ud over rampen, så vi alle kan nyde godt af det.

Det kan være et allerede etableret tiltag, som har vist, hvad det dur til, men det kan også være den fremragende idé, som står og tripper for at blive til virkelighed.

Tiltaget skal kunne engagere og inspirere andre til et lavere energi- og/eller ressourceforbrug. Vi skal have mindsket klimaaftrykket og løst specifikke klimaudfordringer.

En stor opgave, men også en vigtig en.

- Vestforsyning ønsker at bidrage endnu mere aktivt til den grønne omstilling, fortæller Pernille Bloch, der er formand for Vestforsynings bestyrelse:

- Vi vil gerne tilskynde og motivere til ændrede vaner og forbrugsmønstre ved at belønne projekter med bæredygtige tiltag.

Her er nytænkning

Målet er at øge klimabevidstheden og engagementet i den grønne omstilling ved at formidle nytænkning, som kan bruges i hverdagen.

- Grøn omstilling og bæredygtighed, herunder CO2-reduktioner, teknologiudvikling og klimatilpasning, er store fokusområder i Vestforsynings strategi nu og i de kommende år, forklarer Pernille Bloch.

Et af kravene for at kunne modtage Vestforsynings Grønne Pris er, at kandidaten/projektet har adresse i Holstebro Kommune.

Det kan eksempelvis være lokale ildsjæle, klubber/foreninger/organisationer eller små og mellemstore virksomheder.

Rent praktisk foregår indstilling af kandidater på vestforsyning.dk/grøn – og for at komme i betragtning, skal vi have en fyldestgørende beskrivelse af, hvordan kandidaten bidrager til den grønne omstilling.

Vi lægger særlig vægt på, at det er projekter med virkning for mange, og at de forholdsvis ukompliceret og med få midler kan udføres af de fleste.

Kom glad og indstil din kandidat allerede nu og allersenest 15. april via formularen her på siden:

Om Vestforsynings Grønne Pris

  • Alle indstillede kandidater til prisen bliver gennemgået af Vestforsynings chefgruppe.
  • 1-2 kandidater nomineres, og Vestforsynings bestyrelse udpeger vinderen/vinderne.
  • Årets modtager af Vestforsynings Grønne Pris offentliggøres ved en reception 6. juni.
  • Uddeling af prisen forudsætter, at der modtages kvalificerede indstillinger.

Indstillingsformular til
Vestforsynings Grønne Pris

 

Indstillingsformular til Vestforsynings Grønne Pris

Send din indstilling senest 15. april 2024
Mobilnummer på dig som indstiller

Personoplysninger

Hvis den person/forening/projekt, som du har indstillet, udvælges til at modtage Vestforsynings Grønne Pris, vil vi kontakte dig for at komme i kontakt med den nominerede. Dine personoplysninger vil kun blive anvendt i dette tilfælde.

Vinderen/vinderne accepterer, at prismodtagelsen offentliggøres, og at Vestforsyning må videreformidle projektet mhp. at udbrede indsatsen til inspiration for andre.

Om kandidaten/projektet

Er det en idé, der allerede er realiseret - eller er det noget, som mangler en økonomisk indsprøjtning for at blive etableret?


Erklæring om bopæl

BEMÆRK!

Vi har først modtaget din indstilling, når du har modtaget en bekræftelse på e-mail. Modtager du ikke en bekræftelse umiddelbart efter registrering, kan du kontakte os på info@vestforsyning.dk