Landmåler

10. april 2019, kl. 12:37

Vi søger en kollega til opmåling af spildevandsanlæg i forbindelse med projekter, ekspropriationer m.v. Herunder kontakt og forhandling med lodsejere.

Du bliver en del af et team på 23 engagerede medarbejdere i Spildevandsafdelingen, og skal deltage i vores bestræbelser på at højne og effektivisere driften.

Du skal bl.a.:

  • Stå for opmåling af ledninger i marken
  • Opdatere spildevands ledningsdatabase med registreringer og opmålinger
  • Deltage i digitalisering/automatisering af opmåling
  • Deltage i generel vedligeholdelse og kvalitetssikring af ledningsdatabase, herunder foretage nødvendige opmålinger i marken
  • Udarbejde deklarationer og sørge for tinglysning af disse
  • Assistere projektlederne med projekttegninger m.v.
  • Samarbejde med GIS-specialisterne på tværs af organisationen - vi arbejder med ESRI-baseret GIS-system

Lyder det som noget for dig?

Så vil vi meget gerne have en ansøgning fra dig, senest den 1. maj 2019. Ansættelse sker snarest herefter.

Har du spørgsmål?

Så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til spildevandschef Jette Fleng Christensen på tlf. 9612 7432 eller sende en mail til hr@vestforsyning.dk

Vil du søge stillingen?

Ansøgning mrk. Landmåler sendes til hr@vestforsyning.dk, senest den 1. maj 2019. Ansættelse sker med opstart efter sommerferien.

Søg stillingen her

Om Vestforsyning

Vestforsyning er en lokal multiforsyningsvirksomhed som har fokus på klima-, miljø-, udviklingsprojekter og ikke mindst sikker forsyning til vores kunder. Vi bor i udviklingsparken Nupark i Holstebro, hvor mere end 100 forskellige virksomheder har kontorer. Vi deltager aktivt i lokalsamfundet og vægter kundekontakten højt. Vi er 135 ansatte i Vestforsyning, og har desuden 45 gode kolleger i MEC-koncernen.

  Scroll ned for mere