JOBOPSLAG: DRIFTSASSISTENT

13. april 2018, kl. 14:17

Vil du være med til at drive og vedligeholde et affalds- og biomassefyret kraftvarmeværk?

SÅ ER JOBBET SOM DRIFTSASSISTENT SIKKERT NOGET FOR DIG...

Hos MEC - BioHeat&Power producerer vi el og varme ved forbrænding af affald og biobrændsel. Anlægget behandler ca. 180.000 tons affald om året - 33.000 tons halm og 28.000 tons flis på en separat linje. Der er en installeret effekt på 28 MW el og en maksimal fjernvarmeydelse på 120 MJ/s. Fjernvarmeproduktionen dækker hovedparten af varmebehovet i Holstebro og Struer kommuner.

Anlægget er løbende moderniseret, så vi producerer el og varme så effektivt som muligt og under størst mulig hensyntagen til miljøet. Vi er 30 medarbejdere, som alle er organiseret i medstyrende grupper. Du og dine kolleger er ansvarlige for at drive og overvåge produktionsanlægget, og i den forbindelse indgår du i en treskiftet vagtordning sammen med ti andre kolleger.

Klik her for at læse hele stillingsopslaget

Interesseret?

JKS CAREER er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge stillingen, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via 'Søg Stillingen her' nedenfor.

Vi behandler ansøgningerne løbende, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Ane Dam Plougmann på 3085 1331. Du er også velkommen til at kontakte Driftschef Ove Hauris (MEC) på tlf. 3047 1402.

Søg stillingen her
  Scroll ned for mere