Tilbud til skoler, foreninger m.v.

Se et vandværk

Smag på grundvandet og lær hvor vandet kommer fra, hvordan det forarbejdes, renses og klargøres. Rundvisningen varer ca. 1 time og 15 minutter.

Vi modtager gerne besøg fra børnehaver, folkeskoler, efterskoler, tekniske skoler, gymnasier, handelsskoler, uddannelsesinstitutioner og sprogskoler i Holstebro Kommune. Formålet er at gøre eleverne bevidste om, hvordan deres forsyning virker i det daglige, og mange skoler booker besøg som en del af et tema inden for energi og miljø.

Rundvisningen er gratis.

Andre grupper/virksomheder, der har lyst til at se vores virksomhed, er naturligvis også velkomne. Vil du vide mere kan du ringe telefon 9612 7300 eller sende en mail til info@vestforsyning.dk. Det er en god idé at booke i god tid, hvis du vil være sikker på at få en rundvisning.

Inspirationsmateriale til rundvisning

Har du brug for lidt inspiration til din rundvisning? På vandetsvej.dk får du faglig viden om bl.a. vandets kredsløb, grundvand, vandforbrug og klima.

vandetsvej.dk

Se et renseanlæg

Lær hvad der sker med vandet, når det forsvinder ud i kloakken. Rundvisningen foregår på Bisgårdmark og varer ca. 1 time og 30 minutter.

Book en rundvisning

Der skal laves én bookingformular pr. rundvisning. Undgå forsinkelser i bookingen ved at udfylde alle felter. OBS! Der tilbydes ikke rundvisning om fredagen.

Book en rundvisning

Om skolen
Kontaktperson på skolen
Om rundvisningen
OBS! Der tilbydes ikke rundvisning om fredagen.

Hjælp os med at gøre rundvisningerne bedre

Vi vil meget gerne have en evaluering af vores rundvisninger. På den måde har vi nemlig mulighed for, at tilrette vores rundvisninger efter elevernes behov.

Udfyld formularen her, hvis du vil hjælpe os med at blive bedre.

  Scroll ned for mere