Tilbud til skoler, foreninger m.v.

Vi tilbyder skoler gratis rundvisning til elever i Holstebro Kommune. Rundvisningen henvender sig til skoleklasser og andre, som har lyst til at høre noget om forsyning.

Vi modtager gerne besøg fra børnehaver, folkeskoler, efterskoler, tekniske skoler, gymnasier, handelsskoler, uddannelsesinstitutioner og sprogskoler. Formålet er at gøre eleverne bevidste om, hvordan deres forsyning virker i det daglige.

Mange skoler booker besøg som en del af et tema inden for energi og miljø, eller som en fast del af f.eks. 6. kl. pensum i naturfag. Andre grupper/virksomheder, der har lyst til at besøge os - og se vores virksomhed, er naturligvis også velkomne til at kontake os. For yderligere oplysninger - kontakt os på telefon 9612 7300 eller info@vestforsyning.dk. Venligst book i god tid, så vi er sikre på, at der er ledige tider.

Vandværk

Smag på grundvandet og lær hvor vandet kommer fra, hvordan det forarbejdes, renses og klargøres. Rundvisningen varer ca. 1 time og 15 minutter.

Inspirationsmateriale til rundvisning

Har du brug for lidt inspiration til din rundvisning? På vandetsvej.dk får du faglig viden om bl.a. vandets kredsløb, grundvand, vandforbrug og klima.

Spildevand

Lær hvad der sker med vandet, når det forsvinder ud i kloakken. Rundvisningen foregår på Bisgårdmark og varer ca. 1 time og 30 minutter.

Her kan du finde opgaver til dit besøg på vandværket

Inden du besøger vandværket kan du arbejde med vandforsyning i vores opgaveark.

Klik her for at komme til opgaverne

God fornøjelse!

Book en rundvisning

Der skal laves én bookingformular pr. rundvisning. Undgå forsinkelser i bookingen ved at udfylde alle felter. OBS! Der tilbydes ikke rundvisning om fredagen.

Book en rundvisning

Om skolen
Kontaktperson på skolen
Om rundvisningen
OBS! Der tilbydes ikke rundvisning om fredagen.

Hjælp os med at gøre rundvisningerne bedre

Vi vil meget gerne have en evaluering af vores rundvisninger. På den måde har vi nemlig mulighed for, at tilrette vores rundvisninger efter elevernes behov.

Udfyld formularen her, hvis du vil hjælpe os med at blive bedre.

  Scroll ned for mere