Aktiviteter

Vi deltager hen over året i forskellige messer og lignende. Du kan følge med i, hvor du kan finde os, både her på siden og på vores Facebook-side.

Holstebro Åben

Den 1. september deltager vi i arrangementet Holstebro Åben. Arrangementet foregår i midtbyen i Holstebro og er er årligt tilbagevendende begivenhed.

 

Bolig- og livsstilsmesse i Holstebro

Den 30. september og 1. oktober deltager vi i Bolig- og livsstilsmessen i Holstebro. Ud over energirådgiverne kan du også møde vores elhandelsselskab Vestforsyning :Sinus El. Kom forbi vores stand og deltag i spændende konkurrencer for både børn og voksne.

Links

Du kan finde meget information om energibesparelser rundt omkring på nettet. Vi kan blandt andet anbefale dig at læse mere på følgende links:

www.energivinduer.dk

Her finder du en liste over de vinduer og døre, som er energimærket. Du kan her se hvilke vinduer og døre fra forskellige leverandører, der er klassificeret som energiklasse A, B eller C vinduer/døre.

www.byggeriogenergi.dk

Dette er videnscentret for energibesparelser. Her kan du finde konkrete løsningsforslag til opbygning og samling af bygningskonstruktioner. Du kan bl.a. også finde vejledning til bygningsreglementet, når du skal i gang med at renovere og meget mere. En rigtig god side at vælge energirigtige løsninger.

www.bygerfa.dk

BYG-ERFA har siden 1977 indsamlet og bearbejdet byggetekniske erfaringer fra byggeriets praksis. Erfaringerne formidles i kortfattede erfaringsblade med bygbare løsninger til nybyggeri og bygningsfornyelse, så svigt og skader forebygges eller udbedres mest hensigtsmæssigt. Du kan se et uddrag af erfaringsblade gratis. Ønsker du at læse bladene i sin fulde version, skal du tilkøbe dig rettighederne.

Besparelsesberegner

Et lille program som kan beregne forskellige energibesparelser på en let og overskuelig måde.

 

www.sparenergi.dk

Her kan du hente hjælp, hvis du ønsker at skære ned på dit energiforbrug. På hjemmesiden er der informationer at hente om alt fra klimavenlig madlavning og vasketøj til energirenoveringer og oliefyr. SparEnergi.dk indeholder beregnere, tjeklister, gør det selv-guides og apps med rådgivning om så forskellige ting som belysning, hårde hvidevarer, oliefyr og madlavning. På den måde er den nødvendige viden samlet ét sted for alle, der er interesseret i spare penge ved at begrænse energiforbruget og derved hjælpe til med at udlede mindre CO2.

  Scroll ned for mere