Vestforsyning

Tilskud til energiforbedringer

hus og penge.jpg

 

Vestforsyning giver tilskud, når du investerer energirigtigt. Tilskuddet gives til alle private boliger, mindre virksomheder og offentlige institutioner beliggende i Holstebro kommune med et forbrug under 100.000 kWh/år.

 

 

Du kan få tilskud fra Vestforsyning på 2 måder:

 

 

A. Tilskud på 0,30 kr. pr. kWh (moms- og skattefrit)  i energibesparelser, såfremt arbejdet udføres af én af vores samarbejdspartnere. Tilskuddet udbetales som en rabat på fakturaen fra samarbejdspartneren.

Bemærk! Ved brug af håndværker som har en samarbejdsaftale med Vestforsyning, skal du ikke selv ansøge om tilskud - det gør håndværkeren for dig! Kontakt blot en håndværker fra håndværkerlisten.

 

B. Tilskud på 0,20 kr. pr. kWh i energibesparelser (moms og skattefrit) direkte fra Vestforsyning ved arbejde udført af en håndværker, som ikke har en samarbejdsaftale med Vestforsyning, eller ved "gør-det-selv" arbejde.

Bemærk! Ved direkte tilskud fra Vestforsyning skal du selv ansøge om tilskuddet, og du skal ansøge om tilskuddet inden du påbegynder arbejdet! Klik her for "Ansøgning om direkte tilskud".

 

På grund af stort administrativt arbejde i forbindelse med tilskud til energiforbedringer ydes der KUN tilskud hvis energibesparelsen er over 2000 kWh.